„Сигнал“ отбелязва 35 години на сцена с мегаконцерта „Нашата любов“

 „Сигнал“ отбелязва 35 години на сцена с мегаконцерта „Нашата любов“

Групата ще изнесе концерт от 135 минути 100-процентов български рок на 27 ноември, сряда, от 20 ч. в зала „Арена Армеец София“

Легендарната рок група „Сигнал“ ще отбележи своята 35-годишнина с грандиозен концерт на 27 ноември от 20 ч. в зала „Арена Армеец София“. На концерта за първи път ще прозвучи най-новата песен „Нашата любов“, специално посветена на взаимната любов на групата и техните фенове, която е и мото на самия концерт.

„Събираме се отново в оригиналния състав на „Сигнал“, след 22 години раздяла, за мегаконцерта в зала „Арена Армеец София“ на 27 ноември. Хилядите концерти само подсилват любовта ни към публиката и затова създадохме „Нашата любов“ – от благодарност към феновете и в желанието си да поддържаме тази силна взаимна връзка“, сподели фронтменът на бандата Йордан Караджов.

По време на грандиозното шоу в продължение на 135 минути музикантите ще изпълнят едни от най-големите си хитове, създадени за 35 години. Специално за концерта ще бъде изградена модерна сцена, оборудвана с последно поколение озвучителна, осветителна и мултимедийна техника. В контекста на посланието „Нашата любов“ част от средствата от концерта ще бъдат отделени за закупуването на специализиран транспорт за хора с увреждания.

Голямата изненада на мегашоуто „Нашата любов“ е подаръкът от генералния спонсор „Булминерал“ за един от феновете. Уникален поръчков мотор Custom Bike Ducati Bulgari, тунингован по специална поръчка и единствен в света с цветовете на българския национален флаг, ще бъде спечелен чрез томбола, разиграна по време на концерта. Друг от феновете на „Сигнал“ ще си тръгне от концерта с чисто нова електрическа китара – легендарния американски модел „Фендер Стратокастер“.

Вирни се горе