„С Чарли в сърцето” и с много приятели Адриан Петров отбеляза своя 50-годишен юбилей

„С Чарли в сърцето” и с много приятели Адриан Петров  отбеляза своя 50-годишен юбилей

Адриан Петров отбеляза вълнуващо своя 50-годишен юбилей. Съпричастни към неговия празник бяха приятели, колеги, общественици, съученици и почитатели на театралното изкуство. В препълнената зала №1 на театъра актьорът подари на публиката авторския си спектакъл „С Чарли в сърцето”, който просълзи зрителите. След края на постановката хората се изправиха и аплодираха Адриан. Юбилярът получи много цветя, подаръци и поздравителни адреси . Във Ваше лице срещам отговорен и енергичен съмишленик, който приема за своя мисия идеята да се направи от Театъра храм на сценичните изкуства. Съумявате да съчетаете артистичния си талант с деловитостта на организатор

Бъдете жив и здрав, все така жизнен и всеотдаен.От все сърце Ви пожелавам „С Чарли в сърцето”, с чар и целеустременост, все така достойно и ползотворно да изминете още много творчески и пълноценни години. Да получавате обич и признание от близки, приятели и от публиката! , се казва в поздравлението на кмета Мелемов до юбиляра. Желая ти още повече енергия, защото сега навлизаш в творческата си зрялост, да продължаваш да движиш културата в Смолян, защото ти допринасяш за развитието на нашия град, каза в поздрава си актьора и зам.-кметът Марин Захариев.

Сред гостите на тържеството беше и областният управител Димитър Кръстанов.

Адриан благодари на хората, които са му помогнали и са го подкрепяли в творческото му развитие. Сред тях са семейството му, Райчо Георджев, Емилия Ованесян, колегите от РДТ и община Смолян, приятели, съученици, колеги и др. Ачо каза още , че чувства театъра като свой дом.

След като стана управител на сградата на театъра той я преобрази, а сега пред него има ново предизвикателство – пое ръководството на ансамбъл „Родопа”. Успех и за много години!

Вирни се горе