Родопски драматичен театър „Н. Хайтов” открива новия сезон с "Чичовци"

 Родопски драматичен театър „Н. Хайтов” открива новия сезон с "Чичовци"

Родопски драматичен театър „Н. Хайтов” Смолян открива новия театрален сезон на 17 септември, денят на вярата, надеждата и любовта, със спектакалът “Чичовци 2014” по повестта на Иван Вазов, режисьор Петър Тодоров.

По случай 17 септември, денят на вярата, надеждата и любовта, цените на билетите ще бъдат 6.00 лева за двама зрители, 5.00 лв. за един зрител, а идеята е да се стимулира семейното присъствие в смолянския мелпомен. Представлението ще се играе от 19.00 часа на голямата сцена.

Предвидени са представления и в други общини на област Смолян, съобщиха от културната институция. По повод откриването на учебната година театърът ще представи спектакъла „Нирвана” от Константин Илиев.

Последователно и в град Чепеларе на 23 септември, Баните на 24 септември, град Неделино на 25 септeмври и Смолян в читалище „Христо Ботев” на 26 септември. Цените на билетите отново ще бъдат преференциални. От колектива на на РДТ са признателни за подкрепата, оказана от областния управител Недялко Славов, който подкрепи театралното турне в други населени места на областта.

Вирни се горе