Празничното турне с Рафи за 20 години Мтел продължава и в Смолян

Празничното турне с Рафи за 20 години Мтел продължава и в Смолян

Мтел продължава празничното турне за своя 20-и рожден ден заедно с поп-звездата Рафи. На 14 юни на Амфитеатъра в Смолян ще се проведе четвъртият концерт от пътуващото шоу. Рафи ще пее на Новия център от 18.30 часа, а за потребителите ще има много оферти и изненади от Мтел.

Всеки, който посети концертите от турнето, ще има възможност да спечели множество награди – смартфони Samsung Galaxy A3, hands free устройства, selfie стикове и летни аксесоари. Късметлиите ще бъдат определени чрез томбола.

За рождения си ден телекомът е подготвил и специални оферти за всички в Смолян. За празника различни продукти на Мтел ще бъдат намалени. Сред предложенията са: смартфонът Alcatel Pop C3, който ще струва само 1 лев с Мтел трансфер S; таблетът Nextbook NX007, който ще се предлага за 15 лева с Мтел сърф M; лаптопът HP 250 G3, който ще струва 160 лева с Мтел сърф L; 32-инчовият LED телевизор Samsung 32F4000 на цена 420 лева, като клиентите могат да се възползват и от абонамент за сателитна телевизия и да спестят до шест месечни такси. Офертите важат до 14 юни.

Вирни се горе