Първо в SmolyanNews.com: Смолянско момиче участва в конкурса „Мис Българка в САЩ”, нека я подкрепим

Първо в SmolyanNews.com: Смолянско момиче участва в конкурса „Мис Българка в САЩ”, нека я подкрепим

Както SmolyanNews.com първи писа смолянско момиче се бори в престижния конкурс „Мис Българка в САЩ”. Това е Глория Андреева, която живее в страната на неограничените възможности от три години. В момента смолянчанката е студентка по бизнес в университета в Масачузетс втора година. Харесвам този университет, защото освен доброто обучение в него учат над 20 000 студенти, което ми дава възможност всекидневно да създавам нови приятелства и контакти. По-голяма част от свободното си време прекарвам заровена в книгите и домашните, които никак не са малко, а когато не правя това, обичам да спортувам. Старая се да поддържам добра форма и да се храня здравословно, защото доброто здраве е на първо място, каза специално за SmоlyanNews.com Глория.

Кандидатствах за конкурса в последния момент, след като моя приятелка Даниела Коста от Чикаго ми съобщи за него. Беше голяма изненада за мен, когато разбрах, че съм една от финалистките. В момента тече он-лайн гласуване, обясни още Лора. Конкурса се провежда за четвърта година в Америка и тази година ще се състои в Чикаго на 24 октомври. Очаква се на събитието да присъства световноизвестният дизайнер Андре Акуико, който ще е специален гост, издадоха организаторите.

Общо 16 български красавици от Пирдоп, Казанлък, Варна и други краища на България, които живеят в Америка участват в конкурса. Най-много са претендентките, които живеят в щата Калифорния.

Радвам се, че съществуват такива събития, които служат за цел не само да се изберат най-красивите българки в Америка, но и да обедини всички в България и да ни накара да се почувстваме у дома си макар и далеч от родината, сподели развълнувано Глория.

Много обичам родния си Смолян, при всеки възможен случай се връщам в България. За специалното събитие, девойката обясни, че очаква да изживее много положителни емоции, където също ще имам шанса да се запозная с влиятелни и обаятелни българи като Боряна Павлова, Лилия Славова, Нели Петкова, Борис Солтарийски, който ще е водещ на конкурса София Борисова и много други.

Много мои близки и приятели през годините са ме хвалили за чара и излъчването, което притежавам, но въпреки това досега не съм се явявала на подобни конкурси. Това определено е нещо ново за мен, но смятам, че моя хъс и целеустременост ще ми помогнат да стигна до финала. С участието си в конкурса искам да покажа колко красиви и обаятелни сме родопчаните и като цяло българите.

Посланието ми към читателите на сайта е да не се страхуват да преследват мечтите си. Сърдечно благодаря най-вече на майка ми Таня Андреева, която е неотлъчно до мен и на всички мои приятели и познати, които отделят време да ме подкрепят. Ако искате и вие смолянското момиче да стане победителка в престижния конкурс, може да я подкрепите на следния линк:

https://www.facebook.com/missbulgariausa/photos/a.405533786321326.1073741830.3 89670534574318/ 406580846216620/?type=3&pnref=story

Вирни се горе