Нина Николина и Калин Вельов ще бъдат част от празника на Община Баните на 4 май

Нина Николина и Калин Вельов ще бъдат част от празника на Община Баните на 4 май

Атрактивният тандем Нина Николина и Калин Вельов ще бъдат част от празника на Община Баните предвиден за 4 май 2013 г. под надслов „Празник на рибата“. Той е част от проект по Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство” на Република България, финансирана от Европейския фонд за рибарство за програмен период 2007 – 2013 г ., изпълнение на проект “Промоционална кампания, насочена към подобряване престижа на продукти от риболов и аквакултури в община Баните“, съобщиха от администрацията.

Жителите на Община Баните ще бъдат поканени на нетрадиционен празник посветен на рибата и нейните здравословни качества. Организаторите са се погрижили празникът да бъде изпълнен с много музика, веселие и интересни активности за местното население. Изненади и много смях ще поднесе на хората водещият на празника – актьорът от нашумелия сериал „Етажна собственост“ Евгени Будинов. Празникът на рибата ще бъде истински празник за жителите на община Баните, тъй като освен веселието, което се очаква да получат, хората ще бъдат почерпени и с вкусни рибни гозби.

Освен с прекрасните си дуетни песни Калин и Нина ще оживят сцената и със свои индивидуални хитове и ще се погрижат с позитивния си дух за доброто настроение на празника.

В празника ще се включат и местни изпълнители от различни формации, които ще обогатят програма. Предвиденото събитие ще повиши информираността на обществеността от доказаната полезност и хранителна стойност на рибните продукти, както и предимствата от употребата на продукти от риба и аквакултура.

Изпълнението на проекта предвижда да се повиши потреблението на риба и рибни продукти, както и да допринесе за подобряване на престижа на Рибарството в региона на Община Баните.

Вирни се горе