Нидал Алгафари представя двете си книги в Смолян

Нидал Алгафари представя двете си книги в Смолян

Нидал Алгафари ще представи книгите си “Боже, защо Господ лъже”, “Аллах, милост нямаш ли?”в Смолян

КДК и Рорари Клуб Смолян са организатори на представянето на двете книги на Нидал Алгафари – „Боже, защо Господ лъже ?” и „Аллах , милост нямаш ли?”.

Книгите разказват за българските традиции и обичаи. „Боже, защо Господ лъже?“ разкрива противоречията в християнството, а „Аллах, милост нямаш ли?“ – противоречията в исляма.

Нидал Алгафари е български режисьор и политически PR. Завършва НАТФИЗ, спец. “Кинорежисура”. Режисьор на студентското предаване “Ку-ку”. Продуцент, съсценарист, режисьор на игралния филм “Ла донна е мобиле”. Продуцент и режисьор на телевизионните предавания “Наблюдател” и “Анонси”. Нидал Алгафари е режисьор и на документалния филм “Сирия – история и легенди”. От юни 2002 г. до май 2004 г. е изпълнителен директор на БНТ. Нидал Алгафари е син на баща сириец и майка българка. Има двама братя Мажд и Басел. Съпруг е на Мадлен Алгафари и баща на две деца. Срещата с писателя се организира от Ротари клуб и КДК – Смолян.

Организаторите канят смолянчани и гости на града на представянето на двете творби, което ще бъде на 8 август от 18 часа в КДК в Смолян.

Вирни се горе