Недялко Славов: „Заедно показахме, в навечерието на 22 септември, че нас ни обединява каузата България!”

Недялко Славов: „Заедно показахме, в навечерието на 22 септември, че нас ни обединява каузата България!”

72 деца взеха участие във фотоконкурса „Аз раста патриот" и станаха победители в него

В конкурса “Аз раста патриот” участие взеха 72 деца с народни носии в 58 снимки, като има кадри с повече от един участник. Те бяха класирани в четири възрастови групи: от 1 до 4-годишна възраст, от 4 до 7-годишни, от 7 до 15-годишни и от 15 до 18-годишни. Всеки участник получи награда, всеки от тях е победител, защото носи любовта към българското, към родното в сърцето си, защото расте патриот!

Областният управител поздрави децата, родителите, представителите на държавни институции и ведомства, на неправителствените организации, кметовете от региона, гражданите и журналистите, които уважиха събитието.

„Изключително развълнуван и радостен съм в днешния ден, ден, в който ще сложим успешен завършек на този фотоконкурс, който бях особено щастлив да се проведе под моята егида, в качеството ми на областен управител.” Обнадежден съм, че ще бъдат съхранени българските традиции! Хората в област Смолян показаха, че са истински патриоти, независимо от социален статус, от материално състояние, независимо от религиозни убеждения! И това е голямото послание на този фотоконкурс, че в Родопите хората са патриоти, хора, за които България е над всичко! Затова и решихме днес да наградим участниците, днес, в навечерието на хубавия празник – Денят на Независимостта!”, посочи Славов.

Вирни се горе