Насочете фотообектив към "Родопи фест"

Насочете фотообектив към "Родопи фест"

Община Смолян обявява фотоконкурс в рамките на третия иновативен културен фестивал „Родопи фест `2014”

Община Смолян обявява фотоконкурс в рамките на третия иновативен културен фестивал „Родопи фест `2014”, който ще се проведе от 18 до 22 юни. Програмата включва достатъчно атрактивни събития, които да ви дадат шанс за успешни и впечатляващи кадри: улични дефилета, рисуване на графити, ателиета по брейк  и хип-хоп танци, детски театрални представления, спектакли с родопски говори, фолклорно надпяване и надиграване, концерти, най-дългото Орфеево хоро. Приятели на фотографията, насочете вашия фокус към проявите от 5-дневните празници с участието на изпълнители от всички възрасти – от 3 до 83 години, приканват организаторите. И нека вашето безгрешно „око” улови въздействащи и неповторими мигове на младежкото и народното творчество, на Орфеевия дух на Родопа.

Най-добрите свои снимки можете да изпращате на e-mail: foto@rodopifest.com с придружаваща информация за авторство и контакти – име, възраст, любител или професионалист, електронен адрес, телефон. Одобрените  фотографии ще бъдат качени на сайта на проекта http://rodopifest.com/, след което ще стартира гласуването от посетителите на страницата. Победителите, получили най-много гласове на сайта на Фестивала, ще получат специални грамоти и награди от Община Смолян. За регламента на конкурса можете да се информирате от сайта „Родопи фест”.

Всеки участник може да изпрати максимум до 3 снимки, отразяващи събитията от фестивала. За страницата на проекта те трябва да са с размер 500-800 pixels Х 300-400 pixels. Авторите трябва да има готовност да предоставят файл на наградената снимка с 3000 pixels по дължина. Посетителите на сайта ще определят най-добрите снимки чрез гласуване. За обективен вот е разрешено еднократно гласуване за едно предложение и от един IP адрес.

Вирни се горе