Написано от Вас: Концерт-продукция по пиано

Написано от Вас: Концерт-продукция по пиано

На 27 ноември 2012 година в зала „Атанас Капитанов” в НЧ „Христо Ботев-1871г.” в Смолян се проведе концерт-продукция на класа по пиано към ДМШ „Стефан Робев” с преподавател Людмила Белева. В концертната програма взеха участие всички ученици от класа и Трио „Джаз” в състав: Людмила Белева – пиано, Красимир Узунов – саксофон и Кристина Владимирова – вокал .

В продължение на час, публиката се наслаждава на даровитите деца, които с лекота натискаха клавишите на пианото. Музиката, която звучеше, се хареса на всички и всеки пианист заслужи аплодисментите на родители и приятели. Програмата бе разнообразна и подбрана, така че децата да покажат таланта си. Като прибавим коледната украса и коледната елха, на фона на пиесите, които звучаха, зрителите се потопиха за миг в предколедна атмосфера, изпълнена с топлота и нежност. Трио „Джаз” към читалище „Христо Ботев-1871г.” в Смолян, поздрави всички участници и публиката като изпълни една джаз пиеса в началото и една поп песен в края на концерта.

Можем да кажем, че тази продукция постави началото на празничните коледни концерти в читалището. Един сполучлив и красив час за всички пианисти – деца, изпълнени с щастие, заредени с желание за още концерти, подготвени от преподавател Людмила Белева.

Кристина Владимирова Худ. р-л на ДМФ „Щурче” и ВГ „Ро-войс” Към НЧ „Христо Ботев-1871г.” Смолян

Вирни се горе