Наградиха победителите от конкурс по повод "Седмицата на гората" в Девин

Наградиха победителите от конкурс по повод "Седмицата на гората" в Девин

С награждаване на победителите от два конкурси приключи обявената “Седмица на гората 2012” в община Девин, съобщиха от пресцентъра на администрацията.

На  официалното закриване присъства инж. Асен Карабов, представител на Южно Централно Държавно предприятие в гр.Смолян,  началник отдел “Стопански дейности в горите”, който заедно с кмета на община Девин – Цветалин Пенков връчиха наградите на отличилите се ученици в обявения литературен конкурс и в конкурса за рисунка и фотография под мотото “Гората за децата”. На победителите бяха връчени купи и възпоменателни плакети, както и на  участниците в спортните мероприятия. Раздадени бяха и поощрителни награди. С разнообразна танцово-музикална програма се представиха самодейни състави при читалищата в с.Лясково, с.Гьоврен, кв.Настан, гр.Девин,съобщиха от пресцентъра на общината.

Тази година Седмицата на гората в община Девин се проведе с финансовото съдействие на подразделенията на ЮЦДП в общината – ДГС – Девин, ДГС – Триград, ДГС – Михалково и ДЛС “Извора”. Организацията на мероприятията беше поета от община Девин.

Вирни се горе