На 1 юли - Благотворителен концерт в помощ на Атанаска

На 1 юли - Благотворителен концерт в помощ на Атанаска

На 1 юли, от 19 часа, в зала 1 на Родопски драматичен театър ще се проведе благотворителен концерт в подкрепа на Атанаска Тарашева.

„Приятели, заповядейте! Ще пеят любимци, малчугани, има и изненади. Ще ви представим две млади певици, които са от нашия град, но не сме ги слагали толкова в прожектора. Те обаче ще ви грабнат сърцата. Става въпрос за Виктория Хаджиева, която я няма в плаката, но ще свети на сцената. И за Константина Робова – едно съкровище, което заслужава международни сцени. Нека познаваме младите си таланти! Нека ги ценим и им помагаме! Както те помагат на Насето сега!”, казват в поканата си до смолянчани организаторките на благородната инициатива. Община Смолян също се включи в организацията на концерта.

Ще има базар, на който всеки може да си закупи гривнички, изработени от Насето. Това е в отговор на въпроса къде може да си купите гривничките, който задавате. Ще има и търг на картини отново, тъй като смолянските художници дариха за Насето много и хубави творби. Заслужава си човек да ги направи част от живота си. Бъдете с нас! И бъдете съпричастни с Насето! Защото когато мечтаеш за живот всичко друго, което ни се случва е маловажно.

Вирни се горе