„Музикална вечеринка“

„Музикална вечеринка“

Написано от Вас

Вечерта на 18 февруари в Планетариум – Смолян се проведе концерт под наслов „Музикална вечеринка“. В него взеха участие ВГ „Ро-войс“ и индивидуални изпълнители към НЧ „Христо Ботев – 1871“, Смолян.

Програмата на концерта бе подбрана в зависимост от желанията на изпълнителите. Те пяха както български, така и световноизвестни песни на изпълнители като Jessie J, Bruno Mars, Adele, Destiny’s child, Ishtar, Deep Purple. Вокална група „Ро-войс“ се представи с акапела на македонска народна песен, българска естрадна песен и песен от мюзикъла „Наем“. Концертната програма започна с най-малките изпълнители, които са на възраст 7 и 8 години. След тях се представиха по-големите момичета, а ВГ „Ро-войс“ закри концерта. Публиката бе във възторг от изпълненията на младите артисти. Аплодисментите не утихваха през цялото време. Близки, приятели, познати и колеги подкрепиха изпълнителите с присъствие, усмивки и цветя.

Концертът съвпадна с деня, в който си отиде големият музикант – певец и инструменталист, Георги Минчев. Нека си пожелаем музиката да звучи навсякъде и по всякакви поводи. Тя е сила, емоция и чувство! Музиката, песента ни помага да общуваме! Нека общуваме по-често!

Кристина Владимирова

Вирни се горе