Музикален фестивал с театрални елементи ще се проведе на Смолянските езера

Музикален фестивал с театрални елементи ще се проведе на Смолянските езера

На 19-ти и 20-ти Август 2016 група бодри инициатори организират музикален фестивал с театрални елементи в района на Смолянски езера, в близост до Орфеевите скали.

Събитието SMOL LAKE fest се осъществява с подкрепата на Смолянска община и областна администрация, като целта ни е да подпомогнем и витализираме Родопския Драматичен театър като стратегически център на изкуство и творчество в региона. Петък 19-ти, програмата ще бъде открита с реге и етно музика, с която организаторите биха искали да отпуснете умовете си, след края на работната седмица и да ви въведат в атмосферата на местността.

Нощта ще бъде завършена от дръм и басс DJ сетове на популярния колектив H.M.S.U. , които леко ще ви подготвят за твърдото звучене на съботната вечер. През съботния ден, артисти от Смолянския театър ще ви забавляват със свои театрални модули и импровизации. Ще се радваме да се насладите на кулинарното ни изложение, театрални инсталации и творческите работилници за родопски занаяти. Ще има и много индивидуални актове, чиято единствена цел е да ви разсмее. Ако пък желанието ви е просто да дойдете на чист въздух и да се откъснете от градската среда, добре сте дошли да се отпуснете в някоя от зоните за релакс, от където да се насладите на приказната атмосфера с чаша студена бира. С падането на нощта ще ви дадем шанс да избухнете с музикантите от ОБРАТЕН ЕФЕКТ и БУЛГАРА. Главите ви допълнително ще бъдат разтърсени от изключително интересния етно-дъбстеп сет на БALKANSKY, а краят ще започне с L33, родна дръм и басс звезда на световно ниво. За Ваше удобство фестът ще предлага 2 сцени, където ще се провеждат музикалната и театралната част; зона за къмпинг; паркинг; зони за релакс и зона с храни и напитки.

Входната такса за един ден е 20лв за двата дни е 30лв.

Вирни се горе