Коледен празник за децата на Смолян

Коледен празник за децата на Смолян

Написано от Вас!

На 9 декември 2012 година в РДТ „Николай Хайтов” в град Смолян се проведе Коледен празник за децата на града. Празничната програма, подаръците и всички лакомства за малчуганите са организирани от 101 алпийски батальон – Смолян. Събитието е включено в празничната програма на общината.

Концертната програма започна в 10.30 часа в зала 1 на театъра. Началото бе дадено от гайдарските състави към НЧ „Христо Ботев-1871г.”в гр. Смолян с ръководител Красимир Узунов и Костадин Илчев. Участниците бяха само деца. Възпитаничка от ДМШ „Стефан Бончев”, както и ДМФ „Щурче” с ръководител Кристина Владимирова към НЧ „Христо Ботев-1871г.” бяха най-малките артисти на сцената на театъра в този коледен концерт.

След тях на сцената бяха изиграни театрални сценки, последвани от народни танцови състави. След детската концертна програма, всички деца в залата се изненадоха, когато на сцената излезе Дядо Коледа със Снежанка. Беше вълнуващо, забавно. С много игри и подаръци бяха зарадвани децата и родителите в залата на театъра. Настроението бе празнично и ведро. Стартът на Коледните вечери бе даден.

Нека си пожелаем всеки път концертните зали да бъдат изпълнени с детски усмивки така, както бе изпълнена и зала 1 на Родопския драматичен театър на 9 декември.

Кристина Владимирова Ръководител на ДМФ „Щурче” и ВГ „Ро-войс” към НЧ „Христо Ботев-1871г.” Смолян

Вирни се горе