Коледен концерт „Коледа е…“ се състоя в читалище „Христо Ботев”

Коледен концерт „Коледа е…“ се състоя в читалище „Христо Ботев”

Написано от Вас

Вечерта на 17 декември в зала 1 на НЧ „Христо Ботев -1871“ град Смолян се състоя коледен концерт „Коледа е…“. В него взеха участие МТФ „Фани Бенова“ и ДЮФА към читалището. На празнично украсената сцена децата от танцовите и певчески състави изявиха своите таланти, а един коледен концерт не може да мине без звука на родопската каба гайда. Когато засвири, всички затаяват дъх! Коледният концерт се превърна в коледна приказка с най-скъпия за децата подарък – аплодисментите на публиката, на техните родители и приятели! Концертната програма бе изпълнена с народни песни и танци, съвременни хореографии и музикални изпълнения. Празничната програма завърши с коледно послание към всички присъстващи.

Председателят на читалището господин Иван Иванов връчи награди. Една от тях е оповестяване на име на народния хор към ДЮФА на народен хор „Радка Кушлева“ в памет на голямата народна певица.

Нека си пожелаем изкуството да продължава да радва децата и всички нас и коледната приказка да продължи през следващата нова, изпълнена с прекрасни емоции, година!

Кристина Владимирова

Вирни се горе