„Клуб-Хоро Девин“ на финал в „Надиграй ме 3” тази неделя

„Клуб-Хоро Девин“ на финал в „Надиграй ме 3” тази неделя

Тази неделя от 21 часа само по БНТ Свят за голямата награда в трети сезон на танцовото шоу „Надиграй ме” ще се надиграват седем танцови клуба от Лом, Девин, Ихтиман, Асеновград, Каварна, Разград и Карлово. Победителите се класираха за полуфинала на фолклорното шоу на България чрез вота на тричленно жури и гласуването с sms от зрителите.

В полуфинала на танцовото шоу журито ще коментира изпълненията на участниците, но няма да дава оценки. Зрителите ще прилагат „положителен вот” и така ще решават кой танцов състав да остане в надпреварата. Всички, които искат да подкрепят любимия си отбор, трябва да гласуват за него с цифрата, определена за всеки отделен град. Клубът, събрал най-висока зрителска оценка ще стане и победител във фолклорното шоу на България. В този брой на „Надиграй ме 3” ще бъде включен и четвърти кръг. По регламент в първи и втори кръг ще бъдат елиминарини по два отбора. В трети и четвърти кръг остават три клуба-призьори, които ще се надиграват за голямата награда.

В първи кръг в „Надиграй ме 3 " всеки отбор ще представи по едно регионално хоро. След гласуване от публиката отпадат два отбора. Във втори кръг по трима представители от танцов клуб ще разучават хоро, показано от хореографа на шоуто Асен Павлов. След гласуване с sms от зрителите ще отпаднат още два отбора. В надиграването с „Ръченица" в трети кръг три двойки ще участват в танцовата надпреварата. На финала всеки отбор ще излъчи по един от най-добрите си танцьори, които трябва да играят онова, което свири оркестър „Дива река". Тази неделя от 21 часа не пропускайте полуфинала само по БНТ СВЯТ, за да разберет кой ще стане победител в „Надиграй ме 3”.

Тази неделя, на 17 юни от 21 часа, не пропускайте първия финал, за да разберете кой ще стане победител в „Надиграй ме 3”.

Надиграването продължава на 24 юни със Супер финал, в който ще участват финалистите от трите сезона на „Надиграй ме”.

На първи юли ще се състои Балканското надиграване, в което участие ще вземат танцьори от България, Македония, Румъния, Гърция и Турция.

Вирни се горе