Годишен концерт на МТФ “Фани Бенова”

Годишен концерт на МТФ “Фани Бенова”

НАПИСАНО ОТ ВАС

На 08.05.2014 година в зала № 1 на НЧ “Христо Ботев-1871” се проведе годишен концерт на МТФ “Фани Бенова”. Пред многобройната публика в залата децата се изявиха с песни и танци. Танцьорите от ТФ “Най” изпълниха сцената с шарено присъствие, пъргави танци и много усмивки. А песните на ДМФ “Щурче” допринесоха за още по-прекрасно настроение.

Изпълненията им, присъствието на децата, тяхното сценично поведение бе толкова истинско, по детски весело и щастливо. В концертната програма взеха участие и порасналите възпитаници от ТФ” Зареница” и ВГ” Ро войс”. В песните и танците им личеше професионалното отношение и творческия прогрес в сферата на музикалното и танцова изкуство.

Финалът на годишният концерт бе изпълнен с такава голяма емоция от изпращането на абитуриентите,за които това бе последният концерт с формацията. Сълзи от щастие и от тъга се виждаха в очите на участниците. Председателят на читалище “Христо Ботев-1871 “господин Иван Иванов връчи дипломи и почетни грамоти на всички абитуриенти. Нека им пожелаем песента и танца да е винаги с тях! Публиката бе съпричастна на цялата емдционална вечер. Да си пожелаем повече щастливи мигове , повече музика,която да допринася за тях!

Кристина Владимирова

Вирни се горе