Екипът на Георги Христов започна преговори за мащабно турне в Украйна

Екипът на Георги Христов започна преговори за мащабно турне в Украйна

ГЕОРГИ ХРИСТОВ даде ексклузивно интервю за държавната телевизия на Украйна (УТ1) по поканата на екипа на медията, който е у нас, за да заснеме филм за България. Певецът говори за своята музика, за творческите си инвенции, за концертите си в страната и зад граница, за шоубизнеса у нас, в Европа и в световен мащаб, за начина на живот на хората. Артистът разказва и за ангажиментите, които е имал в Украйна, впечатленията му от страната, топлата публика и приятелските отношения между двете страни, както и за многобройните си гастроли в цяла Русия, където се радва на голяма популярност. Във филма ще бъдат включени и видеоклипове на голямата ни звезда, както и откъси от последния спектакъл на певеца в зала 1 на НДК „30 златни”.

Част от интервюто ще се излъчи в края на годината в празничната програма на телевизията. Филмът ще бъде показан по-късно в две части.

Екипът на ГЕОРГИ ХРИСТОВ стартира и преговори за голямо концертно турне на нашата звезда в Украйна. Междувременно организаторът на бутиковия концерт на ГЕОРГИ ХРИСТОВ „Коледна нощ” на 5 декември в зала „България” отчете огромен интерес и рекордно бързи продажби. Последните билети могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim, касите на НДК и зала „България”.

Вирни се горе