Алпийците от 101 батальон първи на преглед по художествено творчество в Хасково

Алпийците от 101 батальон първи на преглед по художествено творчество в Хасково

Алпийците от 101 алпийски батальон от състава на 68 бригада специални сили са шампиони. На проведения вчера – 20 юни 2012 г. заключителен преглед на любителското художествено творчество в Сухопътните войски в зала “Професор Недялка Симеонова” в бизнес центъра на град Хасково момичета и момчета на подполковник Димитър Кацаров заслужиха първо място и купата на отборен първенец, похвалиха се от поделението.

В много оспорвано състезание из между 23000 военнослужещи от Сухопътни войски самодейците от 101 алпийски батальон са първи. След няколко втори и трети места през годините 2012 година се оказа звездния миг за екипа от 101 алпийски батальон. За първи път купата връчена лично от командира на Сухопътните войски генерал майор Стефан Василев е в Смолян.

С този си подвиг шампионите на подполковник Димитър Кацаров прославиха Родопа Планина, град Смолян и 68 бригада специални сили. Искрено благодарим на Гарнизонен военен клуб град Смолян в лицето на неговия началник госпожа Любенка Стойчева и господин Георги Петковски, както и на всички в град Смолян, които помагаха за развитието на художествената самодейност в 101 алпийски батальон, казаха от батальона.

Вирни се горе