В Мадан: Две бързи производства - на дрогиран шофьор и открити наркотици в апартамент

В Мадан: Две бързи производства - на дрогиран шофьор и открити наркотици в апартамент

Две бързи производства са образувани срещу 25-годишне мъж от гр.Мадан за управление на автомобил под въздействието на наркотични вещества и за притежаване на наркотични вещества.

В РУ-Мадан вчера е започнато бързо производство срещу В.А.К. на 25 години от Мадан. На 8 март около 05.47 ч. в Мадан, на ул. “Обединение” в близост до блок №40 е управлявал собственият си лек автомобил “Фиат Пунто” със смолянска регистрация, след употреба на наркотични вещества – тетрахидроканабинол/канабис/, установено с техническо средство. Водачът е отказал кръвна проба.

Отново в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу В.А.К. на 25 години от същия град, за това, че на 08.03.2018 г. около 08.30 ч. на ул."Миньор", при извършено претърсване и изземване в апартамент ползван от него, собственост на 42-годишна жена от Мадан, е намерена и иззета суха тревна маса с бруто тегло 2,59 грама, която при направения полеви наркотест е реагирала на марихуана. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Мадан.

Работата по двата случая продължава, извършителят е задържан за срок от 24 часа, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Вирни се горе