Трима пияни водачи спипаха през празничните дни

Трима пияни водачи спипаха през празничните дни

Трима пияни водачи спипаха през празничните дни. На 23.12.2016 г. в РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу П. Т. /60-годишен/ от Смолян. Около 20.45 ч. в Смолян, на ул. “Евредика”, при извършена полицейска проверка е установено, че П. Т. управлява личния си лек автомобил “Субару” след употреба на алкохол. Направеният тест от техническото средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,24 промила. Водачът е дал кръвна проба за химическо изследване.

На 25-ти декември в РУ- Златоград е започнато незабавно производство срещу А. А. /44-годишен/ от Златоград. Същата вечер около 02.35 ч. в Златоград, на ул. “Прогрес”, при извършена полицейска проверка е установено, че А. А. управлява лек автомобил „Фолксваген Голф“ след употреба на алкохол. Направеният тест техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,33 промила. Водачът е дал кръвна проба за химическо изследване и е задържан за срок до 24 часа в РУ-Златоград.

В РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу Д. В. /33-годишен/ от Смолян, за това , че на 24.12.2016 г. около 04.20 ч. в Смолян, на ул. “Спортна”, при извършена полицейска проверка е установено, че е управлявал лек автомобил „БМВ“ след употреба на алкохол. Направеният тест техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1.34 промила. Водачът е дал кръвна проба за химическо изследване.

Вирни се горе