Трима пияни водачи на пътя спипаха полицаи вчера

Трима пияни водачи на пътя спипаха полицаи вчера

Трима пияни водачи за ден спипаха от полицията в региона. Малко преди полунощ в Златоград, на ул. “България” при извършена полицейска проверка е установено, че 47-годишният гръцки гражданин Х. Х. управлява лек автомобил “Форд” след употреба на алкохол. Направеният тест с техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,48 промила. Срещу Х. Х. е започнато бързо производство в РУП – Златоград.

Бързо производство е започнато в РУП – Смолян и срещу Г. Д. – 31-годишен от Смолян. При извършена проверка от наряд по пътен контрол на 01.09.2013 г. около 06.35 ч. на ул. “Миньорска” е установено, че Г. Д. управлява лек автомобил “Ауди” след употреба а алкохол. Направеният тест с техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,57 промила.

Още един пиян водач в Смолян – на ул. “Димитър Благоев” при извършена полицейска проверка е установено, че Л. К. – 21-годишен управлява лек автомобил “Опел” след употреба на алкохол. Направеният тест с техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух 1,42 промила. Срещу Л. К. е започнато бързо производство в РУП – Смолян.

Вчера около 16.30 ч. в Чепеларе, на ул. “Проф. Минчо Маринов” е възникнало пътнотранспортно произшествие с материални щети, без пострадали граждани. Причината е неправилно движение на заден ход. Произшествието е посетено от екип на “Пътна полиция” и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вирни се горе