Три кражби на кабел установиха в Смолян

Три кражби на кабел установиха в Смолян

В РУ-Смолян са постъпили три жалби за кражба на кабел (меден проводник), извършени са проверки и са образувани три досъдебни производства. На 14.09.2016 г. в РУ-Смолян е получен сигнал от служители на КЕЦ-Смолян, при електроразпределителна компания, че за неустановен период от време до 14.09.2016 г. в гр. Смолян на разклона на ул. “Бяло море” и ул. “Д-р Петър Берон”, от трафопост е извършена кражба на около 144 метра меден многожилен проводник. Щетите са в процес на установяване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

За неустановен период от време до 14.09.2016 г. в Смолян на разклона на ул. “Коста Аврамиков” и ул. “Превала”, от трафопост е извършена кражба на около 27 метра меден многожилен проводник. Щетите са в процес на установяване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 11:20 ч. вчера в Смолян на кръстовище, образувано от ул. “Кольо Фичето” и ул. "Дичо Петров“, от трафопост е извършена кражба на около 96 метра различен по вид кабел (меден проводник). щети в размер на около 1600 лв. Щетите са в процес на установяване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.

Вирни се горе