Стоян, шофьорът на тунингованото БМВ ковчег, си падал по бързите скорости

Стоян, шофьорът на тунингованото БМВ ковчег, си падал по бързите скорости

Четиримата младежи, които се удавиха след нелеп инцидент в река Чая, са празнували с още осем души студентския празник в Смолян. Те са пътували до там с няколко коли. В последния момент са се разпределили кой къде да седне. Така в колата на Стоян пътували Илиян, Диана и Силвия. Всички те споделят от профилите си във Фейсбук, че са си прекарали много добре в Смолян.

Последното, което Илиян – една от жертвите пише, е: “Чувствам се прекрасно!” Майката на младежа работи като лаборантка, той има и сестра, която е завършила тази година.

Диана е следвала в Университета по хранителни технологии в Пловдив. Там са учили и останалите загинали. Младото момиче е имало сериозен приятел, с когото са планирали годеж, научи още БЛИЦ.

Стоян, шофьорът на БМВ-то ковчег, си е падал по бързите скорости. Той е фен на тази марка коли и се хвали, че наскоро е направил тунинг на автомобила си. Любовта му към бързите коли си личи и от профила на момчето във Фейсбук, където е сложил снимки на любимата си марка с надпис “питбул”.

Силвия – другото загинало момиче, също е имало сериозен приятел.

Смъртта от удавяне застига 22-годишните студенти в коритото на река Чая преди Бачково, където БМВ-то на Стоян се обръща и пада в реката. /БЛИЦ

Вирни се горе