Срязаха 17 гуми на 6 автомобила в с.Петково

Срязаха 17 гуми на 6 автомобила в с.Петково

Масово нарязаха гумите на 6 автомобила в смолянското село Петково. На 2 май в РУП – Смолян е съобщено, че за времето от 22.30 ч. до 23.30 ч. на същата дата в селото са срязани общо 17 гуми на 6 автомобила паркирани пред заведение.

На лек автомобил „Опел Вектра”, собственост на 39-годишен мъж от Петково, е срязана задна гума; на лек автомобил „Тойота Рав 4”, собственост на 52-годишен мъж от с. Белев дол са срязани и четирите гуми; на лек автомобил „Фолксваген Голф”, собственост на 46-годишен мъж от с. Белев дол са срязани две задни гуми; на лек автомобил „Ауди”, собственост на 58-годишен мъж от с. Петково, са срязани две задни гуми; на лек автомобил „Фолксваген Голф”, собственост на 23-годишен жител на с. Петково, са срязани четирите гуми и на лек автомобил „Мерцедес”, собственост на 45-годишен мъж от с. Вишнево, общ. Баните, са срязани четирите гуми.

Местопроизшествията са посетени от дежурна оперативна група на ОД МВР и РУП – Смолян и са извършени огледи. По случаите са образувани досъдебни производства. В резултат на полицейските действия, предприети от служители на РУП – Смолян, като извършител на деянието е установен и задържан 34-годишния Д. К. от гр. Кърджали, обясниха от полицията.

Вирни се горе