Специализирана операция по линия на акцизни стоки проведе полицията

Специализирана операция по линия на акцизни стоки проведе полицията

На 17.03.2017 г. на територията на ОД МВР – Смолян се проведе специализирана полицейска операция за противодействие и разкриване на престъпления по линия на акцизни стоки. В хода на операцията се установиха следните две нарушения:

На територията на РУ-Девин е установено, че в Девин, на ул. „Дружба“, в складово помещение на нощен клуб, стопанисван от В. А. 34-годишен мъж от града се съхраняват общо 6 броя пластмасови кутии, съдържащи вещество използвано за пушене на водна лула – наргиле, с общо тегло 0,928 кг. По случая е заведена административна преписка. Материалите са изпратени на Митническо бюро-гр. Смолян за вземане на отношение по компетентност.

На територията на РУ-Мадан е установено, че в снек бар, стопанисван от частна фирма, в лицето М. Ч. /23-годишен/ от с. Чеплетен, обл. Смолян, държи шест броя ПВЦ кутии и два броя картонени кутии, съдържащи вещество използвано за пушене чрез водна лула-наргиле, с общо тегло 0,920 кг. По случая е заведена административна преписка. Материалите са изпратени на Митническо бюро-гр. Смолян за вземане на отношение по компетентност, посочиха от пресцентъра на полицията.

Вирни се горе