Рецивист заклал жена заради 3900 лева

 Рецивист заклал жена заради 3900 лева

Животът на зверски убитата в района на Неделино Василка Милева е струвал… 3900 лева. Толкова е дължала жената от пазарджишкото село Боримечково на своя палач, признал обвиненият в убийството й Цанко Лазаров пред разследващите. Обвинителният акт срещу 39-годишния рецидивист вече е внесен в съда, съобщиха от Окръжна прокуратура в Смолян.

Припомняме, че разчлененото тяло на жената бе намерено в местност между Неделино и ардинското село Падина през лятото на миналата година.

Жената изчезнала от Пловдив още през месец юни. Бившият пандизчия Цанко разказал, че на 19 юни тръгнали с Василка на разходка с колата й. В района на Неделино те спрели в гориста местност и там мъжът намушкал три пъти в областта на шията с джобно ножче Василка. След това захвърлил тялото й в дере. Като мотив Цанко Лазаров посочил неуредени финансови отношения. Мъжът твърдял, че няколко пъти давал на жената пари, но тя не му ги връщала. След убийството Лазаров взел колата на Василка и я изоставил в района на Централна гара в Пазарджик.

Пловдивчанинът Цанко Лазаров има излежана присъда от 20 г. затвор за убийството на предишната си приятелка.

Вирни се горе