Полицията иззе цигари и алкохол без бандерол при полицейска проверка в Неделино, Девин и Смолян

Полицията иззе цигари и алкохол без бандерол при  полицейска проверка в Неделино, Девин и Смолян

На 03.08.2016г. около 14.30 ч. при проверка на хранителен магазин в с. Диманово, общ. Неделино, стопанисван от 58-годишен мъж от селото са намерени 9 бр. кутии /180 къса/ цигари марка "Free Blue без акцизен бандерол и около 6,5 литра жълто-кафява течност с мирис на алкохол в различна разфасовка, също без акцизен бандерол и с неизвестен произход. В сервизно помещение към пристройка на къщата, собственост на същия са открити още около 21 литра безцветна течност с мирис на алкохол в различни бутилки без акцизен бандерол и с неизвестен произход. Откритите акцизни стоки за предадени доброволно на органите на реда. По случая е образувана административна преписка.

В РУ-Девин е започнато бързо производство срещу 79-годишен мъж от с.Кестен, общ.Девин, за това че в дома му са открити цигари и алкохол без акцизен бандеров. При полицейска проверка, извършена на 03.08.2016г. в дома на възрастния мъж са открити 5 560 къса цигари и 52 литра безцветна течност без акцизен бандерол.

Вчера около 13:40 часа при извършена проверка на лек автомобил “Опел Зафира” със смолянска регистрация, собственост на 36-годишен мъж от гр. Смолян, са намерени пластмасови с различна вместимост, пълни с течност с мирис на алкохол, общо 25 литра. В последваща проверка в дома му са намерени пластмасови туби с различна вместимост, пълни с течност с мирис на алкохол, общо 28 литра. Намереното количество е предадено доброволно на органите на реда. По случая е образувана административна преписка.

Вирни се горе