Полицията иззе цигари и алкохол без бандерол при полицейска проверка в Девин и Неделино

Полицията иззе цигари и алкохол без бандерол при  полицейска проверка в Девин и Неделино

Вчера около 12.15 ч., при полицейска проверка, извършена в гр.Девин на ул."Ивайло", в дома на 56-годишен мъж, са открити 85 литра водо-алкохолна смес в различни разфасовки. Стоките са без акцизен бандерол и с неизвестен произход. По случая е образувана е административна преписка в РУ-Девин. Материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – Смолян по компетентност, за налагане на административна санкция, съобщиха от пресцентъра на полицията.

На 31.03.2016 г около 17.15 ч. при полицейска проверка, извършена в гр.Девин на ул."Ален мак", в дома на 66-годишна жена са намерени 25 кутии цигари марка “MG американ бленд” или 500 къса цигари без акцизен бандерол. Цигарите са предадени с протокол за доброволно предаване.

На същата дата около 17.45 ч., при проверка на търговски обект – кафе клуб в с. Кундево, общ. Неделино, стопанисван от едноличен търговец от същото село, са намерени и иззети 71 къса цигари с надпис “Camelot” и около 10 литра жълто-кафява течност с мирис на алкохол. По време на проверката в обекта е работил 43-годишен мъж от същото село. По случая е образувана административна преписка в РУ-Златоград. Материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – Смолян по компетентност, за налагане на административна санкция.

Вирни се горе