Пиян овчар уби приятелката си в смолянското село Турян

Пиян овчар уби приятелката си в смолянското село Турян

Труп на 51-годишна жена е намерен в нива в близост до къща в родопското село Турян. Информацията за убийството бе потвърдена от полицията.

Основната версия е, че жената е убита от своя приятел в пристъп на ревност след солидно количество погълнат алкохол.

Според предварителната хипотеза жената е наръгана с нож след пристъп на ревност. Заподозрян за убийството е 62-годишният овчар в селото, който е открит заспал в къщата си. Към полицейските екипи се присъединила и пожарна кола, тъй като в жилището на овчаря е възникнал и пожар.

Кървавата сцена се разиграла след употреба на доста алкохол. Предполага се, че 62-годишният Петър е наръгал Милена в дома й. Двамата били в близки отношения, живеели в Турян от няколко години.

Жената е намерена мъртва в нива в близост до къща в селото. Прободната рана е в областта на корема. Тя очевидно е тръгнала да търси помощ от съседи, но е издъхнала по пътя.

При извършена беседа със собственика на къщата, той обяснил, че при спречкване с приятелката му – 51-годишна жена от селото, я наръгал с нож и вероятно я убил. В хода на проведените незабавни издирвателни мероприятия на служителите на РУ-Смолян, в ливада, под къща в селото, е намерено безжизнено тялото на жената. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при ОД МВР и РУ-Смолян и е извършен оглед. Тялото на жертвата е транспортирано в МБАЛ – Смолян за извършване на аутопсия. По случая е задържан 62-годишния П. Р. в РУ-Смолян и срещу него е образувано досъдебно производство, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Вирни се горе