“Омагьосан” тормозил сексуално гадателка

“Омагьосан” тормозил сексуално гадателка

22-годишна ясновидка бе оправдана от районния съд в Мадан по обвинение, че е измамила мъж от Рудозем с 1671 лв. в пари и вещи, за да му развали магия, пише “24 часа” . По съвет на Румяна Георгиева два месеца Любомир и майка му правили различни “обреди” – увиване на сапуни в кърпа, кръв от 3 черни кокошки текла 3 нощи върху пресен гроб откъм главата на мъртвец в Рудозем.

Румяна и Любомир се свързали чрез обява във вестник за лични драми. След това общували по телефона. “Омагьосаният” обаче започнал да звъни и да я кара да му охка, да се съблича и да мастурбира по телефона. Защитата представи телефонни разпечатки, че Синапов е звънял 49 пъти на ясновидката, като някои дни се обаждал по 10 пъти. Според Румяна той пращал подаръци като сапуни, шампоани, захар, ориз, дезодоранти и катинари, без да ги иска. Любомир ги изпращал с надеждата тя да бъде “неговото момиче”.

Гадателката е от с. Старо Оряхово и е с основно образование. Практикувала ясновидство от 11-годишна. Била потърсена от майката на Любомир през август 2012 г. Синът страда от депресивни проблеми, но лекари и още 2-3 врачки не му помогнали. Така започнали контактите им и стигнали до съда. Мотивът на Любомир да подаде сигнал в полицията е, че не се почувствал добре от нейните напътствия.

Вирни се горе