Непочистени комини пламнаха в Смолян, Чепеларе и Змейца

Непочистени комини пламнаха в Смолян, Чепеларе и Змейца

На четири сигнала за пожари са реагирали огнеборците вчера, съобщиха от пресцентъра на полицията. Вечерта в 19:55 ч. в е получен сигнал за възникнал пожар в комин на къща, намираща се в гр. Смолян, ул. „Превала“, собственост на 39-годишна жена. Няма унищожено имущество. Причина за пожара е непочистен комин. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН Смолян.

На същата дата в 19:52 ч. в е получен сигнал за възникнал пожар в комин на къща, намираща се в гр. Чепеларе, ул. Спартак, собственост на 73-годишна жена. Причина за пожара е непочистен комин. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН Чепеларе.

В 19:55 ч. също вчера в е получен сигнал съобщение за пожар в комин на къща, набираща се в с. Змейца, собственост на 55-годишен мъж. Причината е непочистен комин.

В 19:30 ч. е получен лъжлив сигнал за пожар в жилищен блок, намиращ се в гр. Смолян, ж.к. Петровица бл.А3. Екип на РСПБЗН Смолян е пристигнал на мястото и установява леко задимяване в санитарния възел, но пожар не е установен. Сигналът е бил добронамерен.

Вирни се горе