Изгоря покривът на къща в с.Черешова река, огнеборци вадиха опасно надвиснал автомобил

Изгоря покривът на къща в с.Черешова река, огнеборци вадиха опасно надвиснал автомобил

Вчера в 08:57ч. е получен сигнал за пожар на покрив на къща, собственост на 83-годишен мъж, намираща се в с.Черешова река. При пристигане екипа на РСПБЗН Смолян установява, че покривът е паднал и гори изцяло. Унищожен е покривът с площ 130 м2., както и мебели, домашно имущество и дограма. Предполагаемата причината за пожара е непочистен комин, съобщиха от полицията.

На същата дата е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се в гр. Девин, ул. Спартак, собственост на 36 –годишна жена. Причината е непочистен комин. Произшествието е ликвидирано от екип на РСПБЗН Девин.

По-късно следобед е получен сигнал за пожар комин на къща, намираща се в с. Левочево, собственост на 59-годишна жена. Причината е непочистен комин. Произшествието е ликвидирано от на РСПБЗН Смолян.

В 19.35 ч. при РДПБЗН – Смолян е получен сигнал за опасно надвиснал лек автомобил от пътното платно на ул.“Георги Русинов“. Екип на РСПБЗН Смолян изтеглил автомобилът, собственост на 40-годишен смолянчанин. Няма пострадали граждани. В спасителната операция са участвали четирима служители от РС ПБЗН – Смолян;

Вирни се горе