Двама пияни водачи на пътя за една нощ спипаха полицаи

Двама пияни водачи на пътя за една нощ спипаха полицаи

Двама пияни водачи на пътя спипаха полицията вчера. На 20.08.2013 г. в РУП Чепеларе е започнато бързо полицейско производство срещу 21-годишен мъж от Чепеларе, който снощи около 23.55 часа в Чепеларе, на ул. “Беломорска” пред Община Чепеларе е управлявал лек автомобил “Мерцедес 230”, след употреба на алкохол. Техническото средство е отчело 2,14 промила концентрация. Водачът е дал кръвна проба.

Около 04.55 часа пък в Смолян, на бул. “България” наряд от сектор “Пътна полиция” при ОД МВР и РУП Смолян е установил, че 40-годишен мъж от Смолян, управлява лек автомобил марка “Део Ланос”, негова собственост, след употреба на алкохол. Техническото средство е отчело концентрация на алкохол 1.79 промила на хиляда чрез издишания въздух. Водачът е отказал да даде кръвна проба. Работата по случая продължава.

На територията на ОДМВР – Смолян по линия на пътния контрол са работили общо 24 полицейски служители. Регистрирани са 76 броя други нарушения на Закона за движение по пътищата. Служителите на “Пътна полиция” са съставили съответно 8 акта, 33 фиша и 35 електронни фиша.

Вирни се горе