Задържаха трима дрогирани шофьори - в Смолян и Момчиловци, единият с бойни патрони

Задържаха трима дрогирани шофьори - в Смолян и Момчиловци, единият с бойни патрони

В РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу 20-годишния А. Ч от Смолян. На 5 ноември около 16.30 ч. в Смолян, на ул. “Д-р Петър Берон”, е извършена полицейска проверка на А. Ч., който управлява лек автомобил “Ланд Ровер”, след употреба на наркотични вещества, установено с наркотест. Освен това се оказало, че младежът държи в себе си марихуана с тегло 1 грам, без съответното разрешение. В хода на полицейската проверка в дома му се установява, че в метална каса държи 46 броя бойни патрони, без да има издадени разрешителни за съхранение и притежание на боеприпаси. А. Ч. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Смолян. Срещу него са образувани още две досъдебни производства, обясниха от полицията.

В РУ-Смолян е започнато бързо производство срещу В. М. /35-годишен/ от Смолян. В Момчиловци при извършена полицейска проверка е установено, че В. М. управлява лек автомобил “Тойота Инвенсис” под въздействието на наркотични вещества, установено с техническо средство, който е отчел наличие на амфетамин. В. М. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Смолян.

Отново в РУ-Смолян е започнато незабавно производство срещу В. И. /34-годишен/ от Смолян. На 05.11.2016 г. около 07.05 ч. на бул. “България” до дискотека “Топ Старс”, при извършена полицейска проверка е установено, че В.И. управлява лек автомобил “Сеат Толедо”, негова собственост, след употреба на наркотични вещества, установено с наркотест. В. И. е задържан за срок до 24 часа в РУ-Смолян.

Вирни се горе