Без произшествия и нарушения на обществения ред премина старта от Европейската купа по ски

Без произшествия и нарушения на обществения ред премина старта от Европейската купа по ски

Без произшествия и нарушения на обществения ред премина старта от Европейската купа по ски – слалом мъже в КК Пампорово,съобщиха от полицията.

От 11 до 13 февруари 2012г. в курортен комплекс Пампорово се проведе кръг от Европейска купа по ски алпийски дисциплини – слалом мъже. В дните на състезанието беше осигурено засилено полицейско присъствие в курортния комплекс, с цел обезпечаване на добър обществен ред и безопасност на движението. В охраната на мероприятието се включиха служители от ОД МВР – Смолян, СПУ – Пловдив и Варна към Дирекция “Специализирани полицейски сили” – МВР, Главна дирекция “Криминална полиция” – МВР, СДВР и РДГП – Смолян. За осигуряване на пожарната безопасност и за своевременно реагиране при евентуални произшествия дежуриха екипи на ОУ “ПБЗН” – Смолян.

По време на състезанието в Пампорово не бяха констатирани нарушения на обществения ред, няма регистрирани престъпления, няма възникнали произшествия и пожари. Въпреки тежката метеорологична обстановка (обилен снеговалеж), на територията на курорта беше създадена добра организация на движението и не бяха допуснати задръствания, закъсали автомобили и пътнотранспортни произшествия.

Вирни се горе