Алкохол и цигари без бандерол откриха при полицейска проверка в с.Чепинци и с.Бръщен

Алкохол и цигари без бандерол откриха при полицейска проверка в с.Чепинци и с.Бръщен

На 16.02.2017 г. в РУ-Мадан е започнато незабавно производство срещу Ш. М. /68-годишен/ от с. Чепинци, общ. Рудозем. На 16.02.2017 г. около 12.30 ч. в с. Чепинци, ул. “Акация”, общ. Рудозем, при извършена полицейска проверка е установено, че в двора на съседна къща Ш. М. съхранява 200 кутии цигари марка “Roman” /общо 4000 къса цигари/, без акцизен бандерол. Местопроизшествието е посетено от дог при РУ-Мадан и е извършен оглед.

На същата дата в 18.30 ч. в с. Бръщен, ул. “Бяло море”, при извършена полицейска проверка от служители на РУ-Девин в търговски обект – смесен магазин, собственост на З. Д. /58-годишен/, в складово помещение към търговския обект са намерени и иззети 3 стъклени бутилки с общо количество 8 литра жълтеникава течност с мирис на алкохол без акцизен бандерол. По случая е заведена административна преписка и материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян за вземане на отношение.

На 16.02.2017 г. в 12.15 ч. в с. Чепинци, общ. Рудозем на ул. “Демокрация”, при извършена полицейска проверка е установено, че Е. Х. /54-годишна/ от селото в черна полиетиленова чанта държи един стек с 10 кутии цигари марка “Roman” /общо 200 къса цигари/ без акцизен бандерол. По случая е заведена административна преписка по описа на РУ-Мадан и материалите ще бъдат изпратени на Митническо бюро – гр. Смолян по компетентност.

Вирни се горе