45-годишна жена е наръгана с нож след скандал за пари

45-годишна жена е наръгана с нож след скандал за пари

43-годишен мъж от Чепеларе е намушкал жена от село Виево, с която е живеел на семейни начала, съобщават от пресцентъра на МВР- Смолян.

На 24 януари около 02.30 ч, в с.Виево, общ.Смолян, след получен сигнал на тел.112, при извършена проверка от полицейски служител от РУП-Смолян се установява, че в дома й 45-годишна жена от селото е с порезна рана в областта на корема. Раната е нанесена от 43-годишен мъж от гр.Чепеларе, с когото пострадалата живее на семейно начала. Жената е транспортирана в МБАЛ-Смолян и е настанена за лечение в хирургично отделение с опасност за живота. Извършителят е задържан за 24 часа. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

43-годишният Мариян Юруков от Чепеларе съжителствал на семейна начала със Соня Наумова в къщата й в смолянското село Виево. Вечерта двамата празнували рождения ден на 45-годишната Соня, но след като се почерпили солидно, се скарали за какво са похарчени парите от продажбата на къща, която имал в Чепеларе Мариян, пише „Труд".

Соня извикала полиция. Ченгетата му казали да си тръгне и той си събрал багажа и уж си тръгнал, но след като си отишли полицаите, към 02.00 часа през нощта се върнал. Скандалът се разразил с нова сила, двамата се сбили и в разгара на боя Мариян наръгал Соня в корема. Жената се обадила на тел. 112. Животът й вече е вън от опасност, оперирана е, има лезия на черва, заявиха днес от хирургично отделение. Мъжът е задържан за 24 часа. Той е безработен, наемали го от време на време като дървосекач. Жената работи по временната заетост към кметството в селото. Има един син, който живее в Смолян. Двамата с Мариян редовно се карат и бият, преди две седмици пак викаха полиция у тях, казват от селото. Соня е вдовица. Със съпруга си се разделили, той заживял с друга в селото, но се обесил преди 5 години, след това живяла с друг мъж, който пък изгорял в съня си от пожар от цигара в смолянския квартал Устово.

Вирни се горе