41-годишната жена, открита мъртва на Пампорово е работила в банков клон, мъжът бил вдовец

сряда, 14 февруари 2018 г.

Досъдебно производство за умишлено убийство е образувано по случая с намерените два трупа в автомобил" на Пампорово, обявиха на пресконференция пред медиите шефът на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов и зам.-окръжният прокурор Недко Симов. Водещата версия е убийство и самоубийство, но ще се работи и по всички останали.

Установено е, че жената е на 41-годишна възраст. Тя е застреляна с два куршума в гърдите и един в главата. Мъжът пък е на 48 години и неговата смърт е настълила след изстрел в главата.

От прокуратурата и от полицията обявиха още, че в автомобила е намерен незаконен пистолет, намерен в скута на мъжа.

Както вече стана ясно, двата трупа са открити в автомобил „Ауди ТТ" с пловдивска регистрация в курорта Пампорово в района между хотел „Стрийм Ризорт“ и вилно селища „Малина“. Двамата са от Пловдив, имали са връзка, казаха още на пресконференцията органите на реда. Също така уточниха, че са имали по едно дете от предишни бракове.

Жената е била разведена, а мъжът бил вдовец. Убитата е работила в банков клон на Пампорово от два дни. Приятелят й, който бил музикант, дошъл да я види, гласи една от версиите.

Телата на мъжа и жената са транспортирани в МБАЛ “Д-р Братан Шукеров” гр.Смолян за аутопсия. Работата по случая продължава.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (1)

если у тебя не достает одного виртуального сервера, тогда сдаю виртуальную инфраструктуру с нужной вам конфигурацией. настрою Вы улучшите свою работу. Сервера установлены на мощном оборудовании. Напишите в скайп seo pro1 Пишите промо код Алексей 980 висенНие скидки 20% Какой сервер наиболее вам подошел бы. Цена каждого сервера зависит от многих причин. Обращайтесь в скайп и менеджер вам все объяснит Если скайп не подходит предоставим другие контакты

От DanielMup DanielMupGW — четвъртък, 03 май 2018 г., 19:43.

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009