27-годишен смолянчанин е намушкан с нож пред пловдивско заведение

27-годишен смолянчанин е намушкан с нож пред пловдивско заведение

27-годишен мъж е с прободни рани в болница след бой пред пловдивска дискотека. Денислав Хаджиев е бил намушкан седем пъти с нож около 4 часа. Той е в тежко състояние според лекарите, намушкан е и в областта на белия дроб. Денислав е претърпял тежка операция. Още двама младежи са пострадали, сред които и синът на кмета на Смолян Николай Мелемов -Марио.

Информацията потвърди шефът на пловдивската полиция старши комисар Тодор Чонов. Първоначално в полицейския бюлетин обаче случилото се беше описано по следния начин: 22-годишният Марио Мелемов и негов приятел нападнали Денислав Хаджиев. Те се нахвърлили с удари върху Денислав, а по-късно извадили нож и го намушкали. След като потърсихме за коментар кметът на Смолян-Николай Мелемов, той обясни, че синът му всъщност е приятел с Денислав и двамата са от една компания. Снощи те излезнали на дискотека и Денислав решил да си купи сандвич, когато бил нападнат от група младежи, а Марио опитал да му помогне и така пострадал и той. Според Николай Мелемов синът му е откарал Денислав в болница. Записите от камерите на заведението са изтрити или от тях не се вижда нищо, коментира кметът. Синът му Марио също обясни случилото се по този начин.

Двамата бяха категорични, че има грешка в написаното от пресцентъра на полицията. Междувременно от пловдивската полиция коригираха първоначалната информация и според уточнението в момента се издирват извършителите, които са намушкали Денислав. Той е в реанимация и според Марио Мелемов вече е контактен и е дал показания пред полицаите.

Вирни се горе