Ученици по поп и джаз пеене и ВГ „Ро-войс“ изнесоха концерт в КДК

Ученици по поп и джаз пеене и ВГ „Ро-войс“ изнесоха концерт в КДК

Вечерта на 17 февруари в изложбена зала „Петър Стайков“ в Смолян се проведе Музикална продукция на ученици по поп и джаз пеене и ВГ „Ро-войс“ към НЧ „Христо Ботев-1871“ с ръководител Кристина Владимирова.

В рамките на един час, на фона на красиви пейзажи и творческа атмосфера младите изпълнители радваха със своята песен и глас прекрасната публика. Тя имаше възможността да се наслади на известни български и английски песни, джаз стандарти, авторски песни. Изпълненията на децата бяха брилянтни, артистични, много музикални и изпълнени с чувство и емоция.

За пореден път съвместната ни работа с Клуб на дейците на културата – Смолян показа отлични резултати. С благодарности към КДК и НЧ „Христо Ботев-1871“, които стоят зад труда на всички млади участници за това те да работят с желание и да постигат високи резултати.

Изкуството е за да се споделя. То сплотява и събира хората, които имат нужда да се откъснат от реалността и да попаднат във време на музикално спокойствие. Благодарим на всички присъстващи и се надяваме на повече музикални срещи!

Кристина Владимирова

Вирни се горе