„Музикална вечер” се състоя в залата на Планетариума

„Музикална вечер” се състоя в залата на Планетариума

На 20 февруари вечерта във фоайето на Планетариум – Смолян се състоя концерт „Музикална вечер” с участието на ВГ „Ро-войс” към читалище „Христо Ботев – 1871” в Смолян с ръководител Кристина Владимирова. В програмата участие взеха и Людмила Белева – пиано и Кристина Владимирова – вокал, съобщи Кристина Владимирова.

Музикалната вечер бе поднесена в стил поп, R&B, джаз и фолклорни песни. Палитра от разнообразие и звук. Момичетата от ВГ „Ро-войс” подготвиха както общи песни, така и самостоятелни. Труда, който те положиха, за да стигнат до момента, в който ще изпеят всички песни пред публика, е наистина голям. И той се оправда с отлично представяне и присъствие. За да направиш самостоятелен концерт е нужна голяма вокална и физическа подготовка. Момичетата го направиха.

В концертната програма участие взеха Кристина Владимирова и Людмила Белева на пианото. Като подкрепа за групата, те изпълниха три песни в стил поп, джаз и рок. А края на музикалната вечер бе сложен с общо изпълнение на песента „Опит за летене” от групата и ръководителя й. За голямо щастие присъствието на публиката бе от голямо значение за изпълнителите. Тя ги подкрепя, ръкопляска и оцени техните усилия. Приятели, роднини, познати и колеги изживяха заедно с участниците емоцията от всяка песен. Домакините на този концерт – Планетариум, Смолян – предоставиха едно наистина добро поле за изява на младите изпълнители. В сътрудничество с НЧ „Христо Ботев – 1871” и ВГ „Ро-войс” всички заедно успяха да сътворят една „Музикална вечер”. Да си пожелаем по-често да имаме възможността да присъстваме на събития на изкуствата!

Вирни се горе