Жителите на с. Търън към кандидат-депутатите на ДПС: Спасете ни от това тежко положение, в което се намираме

Жителите на с. Търън към кандидат-депутатите на ДПС: Спасете ни от това тежко положение, в което се намираме

С призив за спасение от тежкото икономическо и социално положение се обърнаха хората от с. Търън, към кандидат-депутатите от смолянската листа на ДПС. „В момента времената са много тежки, има хора, които нямат пари за хляб. Положението е много тежко, спасете ни от това положение“, бяха част от думите на жителите на смолянското село. Те не скриха разочарованието си от досегашното управление на страната и поискаха от представителите на ДПС да направят всичко по силите си за подобряването на ситуацията в страната.

„Нашето е ясно, направете поне живота на децата ни по лесен. Преди селото ни беше пълно с млади хора и деца, сега повечето ги няма, виждаме се от празник на празник. Няма работа и хората се чудят на къде да хванат“, жалваха се още хората от селото. Те изразиха и недоволството си от здравната система и скъпите лекарства. „Лекарите станаха еднолични търговци. Не ги интересува, кое лекарство ще ти помогне, а по-скоро от коя фирма му е препоръчано да го предписва. Това е недопустимо“, възмутено коментираха хората.

Кандидат-депутатите на ДПС от 22 – ри МИР – Мустафа Карадайъ, д-р Владимир Янков, Петя Ризова и д-р Петър Фиданов бяха гости на курбана в с. Търън. С тях беше областният лидер на движението Салих Аршински, председателят на общинската структура Сафедин Чикуртев, както и членове на младежката организация на партията в Смолян. В знак на уважение представителите на Движението за права и свободи поеха разноските по курбана в селото. Хората благодариха за жеста, като споделиха, че без помощта на партията осъществяването на мероприятието би било невъзможно.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе