Жителите на с. Давидково: ДПС сбъдна мечтите на дедите ни

Жителите на с. Давидково: ДПС сбъдна мечтите на дедите ни

„Движението за права и свободи сбъдна мечтите на нашите деди. Благодарение на тази партия вече имаме път, който е бил мечта на няколко поколения. Сега пътят от нашето село до Пловдив се скъсява с близо 35 км. как да не сме благодарни и да не изпитваме уважение към вас“, с тези думи посрещнаха представителите на ДПС в банското село Давитково. Хората благодариха за реконструкцията на пътната отсечка Давидково – Манастир, която бе осъществена през мандата, в който ДПС бе във властта. Хората поискаха съдействие за решаване на редица проблеми, като те основно са болка за цялата страна – безработица и миграция на младите хора.

„Тази политика, която се води през последните години накара повечето млади да се махнат от тук. Селата ни обезлюдяха, а децата са рядкост. Няма работа, а земите пустеят. Трябва да се направи нещо и за нас, а не само за големите градове“, жалваха се жителите на Давитково. Хората недоволстваха и от пенсионната реформа, осъществена от бившият финансов министър Симеон Дянков. „Благодарение на вдигането на пенсионната възраст, няма как да се пенсионираме. Да не говорим и какви пенсии се вземат. Това е меко казано несправедливо“, казаха още те.

„ДПС ще обърне сериозно внимание на малките населени места“, увери ги д-р Петър Фиданов, който е пети в листата на ДПС в 22 – ри МИР. Той гарантира, че хората от листата ще са истински представители на народа и ще се стремят да са в тяхна подкрепа.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе