Зарко Маринов: Гласувах за силен глас на Родопите в парламента

Зарко Маринов: Гласувах за силен глас на Родопите в парламента

Водачът на листата на ДСБ-БДФ Зарко Маринов гласува със семейството си в секцията в бившия ресторант “Родопи” в смолянския квартал Райково. След него гласуваха съпругата му Елица и синовете му Михаил и Филип. А дъщеря му Калина с радост помогна на майка си при упражняването на вота. Филип, който е абитуриент тази година, за втори път пуска бюлетина в урната след участието му в референдума за АЕЦ в началото на годината.

“Гласувах за политическата сила, която е доказала, че може да извади България от кризата. Гласувах за доходи, работа и сигурност. Гласувах за силен глас на Родопите в парламента.” – каза Маринов след като пусна интегралната бюлетина.

Попитан дали вярва в честността на изборите той отговори: “Честно да ви кажа – не. След вчерашния случай, в който бяха намерени 350 000 бюлетини, подготвени не знам за какво, никой не може да даде гаранция, че няма още толкова раздадени някъде. Според мен тези избори няма как да бъдат честни, при положение че довчера управляващите доминират в избирателните комисии, използват властта за контролиране на вота, за натиск върху хората, използвайки временната заетост, използвайки назначените в общински и държавни администрации хора”.

Вирни се горе