Цветан Цветанов в Златоград: На тези, които ни управляваха, не трябва да им позволим да идват на власт в близките 20 години

Цветан Цветанов в Златоград: На тези, които ни управляваха, не трябва да им позволим да идват на власт в близките 20 години

Така трябва да променим „програмата“ на 5-ти октомври, че на тези, които ни управляваха досега, не трябва да им позволим да идват на власт в близките 20 години. Това заяви в Златоград зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов. На срещата със симпатизанти на партията присъства областният координатор на ГЕРБ в Смолян Николай Мелемов, водачът на листата д-р Даниела Дариткова и кандидати за народни представители. Цветанов уточни, че винаги, когато иска да даде пример за добро управление на ГЕРБ, посочва кмета на Златоград Мирослав Янчев. Той ръководи общината вече втори мандат и промяната през тези 7 години е осезаема. Според Цветанов градът се е превърнал в хубаво и кокетно място за живеене.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ изтъкна, че за Смолянския многомандатен избирателен район ГЕРБ трябва да има минимум двама депутати, за да продължи изпълнението на всички започнати проекти. Акцент в момента е осъществяването на разработката за термоминерална вода, която от Ерма река трябва да стигне до Златоград и от нея да се възползват както обществените сгради, така и туристическите обекти. „ГЕРБ е на ръба на самостоятелно управление и всеки глас ще помогне то да се осъществи. Самостоятелно управление е важно за страната ни, за областта ни, за града ни“, посочи пред своите съграждани Недялко Славов, втори в листата на ГЕРБ. По думите му има еуфория от предстоящата победа, тя се усеща вече, но не трябва да се забравя колко работа предстои. „Трябва да убедим хората в нашите предимства и се надявам най-големият успех за ГЕРБ в Златоград бъде на тези избори“, допълни Славов.

В края на срещата Цветанов обяви, че от партийната субсидия на ГЕРБ дарява 5 000 лева на църквата „Свети Георги“, която е на 180 години. Препоръча на отец Константин да ги ползват за съхранение на храма и духовността. Той пък благодари на Цветанов, че по времето на ГЕРБ „Разпети петък“ е обявен за почивен ден, защото когато църквата и държавата са единни, народът благоденства.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе