Цветан Цветанов в Смолян: ГЕРБ е за равненство на всички българи, независимо от етническия им произход

Цветан Цветанов в Смолян: ГЕРБ е за равненство на всички българи, независимо от етническия им произход

Партия ГЕРБ е за равенство на всички българи. Всички български граждани, без значение от етническия им произход, могат да се реализират с политическа партия ГЕРБ. Това заяви в Смолян зам.-председателят й Цветан Цветанов. Той присъства на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Смолян тази вечер. На площад „България“ Цветанов представи листата на ГЕРБ за областта с водач д-р Даниела Дариткова. „Вие сте хората, които ще дадете гласа си за най-добрата листа – тази на ПП ГЕРБ. Всички чухте, че те представляват почти всички общини. Днес имах възможност да посетя няколко населени места. Сутринта започнахме от Широка лъка, отидохме до Девин, Чепеларе, Златоград, Мадан и Рудозем. Не успяхме да посетим останалите места, но съм убеден, че на изборите ще дадем своя силен глас за България. Силният глас на България е ГЕРБ с №9“, подчерта Цветанов. След обиколката си из областта той разказа за страха, който все още витае в няколко родопски общини. „Има места, където с контролиран и купен вот искат да променят ситуацията към по-лошо и да запазят статуквото, което ни управляваше последната година и два месеца. Категорично мога да заявя тук, в Смолян, както и навсякъде, че ПП ГЕРБ няма да се коалира с ДПС и БСП“, подчерта Цветанов. Изявлението му бе посрещнато от гръмки аплодисменти.

Той припомни популистките обещанията на БСП за нови 250 000 работни места, за строителство на АЕЦ “Белене” и заявката им, че повече няма да управляват с ДПС. Припомни и за партията, която обещаваше над 500 лева минимална пенсия и над 1000 лева минимална заплата – „Атака“. Която в цялата си политическа история се кълнеше, че е срещу ДПС, а стана част от управлението на ДПС и БСП. Според Цветанов така се преценя искреността на някои партийни водачи, за които участието във властта е цел, заради която може да се направят всякакви компромиси. Прикани жителите на Смолян да си спомнят за целувката на “Орлов мост” между лидерите на БСП и ДПС: „Никога ГЕРБ няма да допусне подобна “любов”. Това, което стана на “Орлов мост”, беше предателство към всички български граждани, които вярваха, че някой може да работи за България“. Цветанов изтъкна, че управлението на Пламен Орешарски отклони България от правилната посока. „Загубихме време за реформи и възможности, които ЕС дава на своите членове. От стария финансов програмен период плащанията бяха спрени в началото на тази година и до настоящия момент не са възстановени. Правителството на Орешарски загуби доверие, загуби легитимността на достойната ни държава. Точно затова ни трябва стабилно правителство с партия ГЕРБ, защото само ГЕРБ може да върне доверието и да реализира успешни проекти“, добави той.

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ призова за активен, но и разумен вот на 5 октомври. С вълнение към своите съграждани се обърна водачът в листата д-р Дариткова: „Като лекар знам, че трябва да се бориш за доверието на пациента при всяка среща, при всеки преглед, при всяка диагноза, при всяко лечение. Като политик заставам пред вас за трети път и искам вашето доверие, защото мога да ви гледам открито в очите. Никога не съм ви излъгала, не съм ви подвела. Винаги съм правила всичко по силите си, за да постигна най-доброто за Смолянска област и България. Затова разчитам на подкрепа. Не позволявайте някой друг да взема решения вместо вас! Не позволявайте друг да определя съдбата ви! Гласувайте активно! Сега вие сте на ход! Вие трябва да покажете какво бъдеще искате за България и за децата си“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Вирни се горе