Стилиян Аврамов: Кампанията на коалиция ББЦ се развива повече от добре!

Стилиян Аврамов: Кампанията на коалиция ББЦ се развива повече от добре!

Кампанията на коалиция БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА в Смолянско се развива повече от добре! Това заяви водачът на листата в областта Стилиян Аврамов в опровержение на публикуваната информация на страниците на вестник “Отзвук”, в която се твърди, че структурите на ББЦ в региона се разпадат.

Ето и цялото изявление на Стилиян Аврамов:

Въпреки желанието си да провеждам миролюбива кампания, дори да си затварям очите пред някои очевидни факти, в името на благоприятната среда за работа за мен и колегите кандидат-депутати от останалите листи, не мога да остана безучастен пред това лъжливо твърдение! Подобни скалъпени оттук-оттам материалчета с подчертано жълт характер са срам за журналистиката и целят да подронват моя авторитет и този на коалицията, да обезсърчават множеството хора, които ни подкрепят. Да, действително настъпиха някои промени, естествено провокирани от промените в коалицията, но съм убеден, че те са за добро! Началото на сътрудничеството на партиите ни не беше лесно, но това е съвсем закономерно и обичайно за всяко начало. Всички ние сме свикнали да работим по различен начин, а коалицията наложи синхрон в действията ни. Нямахме много време за стиковка, а и като се има предвид, че бяхме и продължаваме да бъдем саботирани отвън, процесът не беше никак лек. За наше щастие всичко това вече е зад гърба ни!

Противно на провокациите към коалицията ни, които действително затрудниха работата на няколко места в страната, нещата в Смолян вървят повече от добре. Структурите на ББЦ, Лидер и ЗНС работят заедно за победа. Да, сигурно, както се твърди във въпросната публикация, има и такива, които са преминали към други партии и формации, но това си е лично техен проблем. Не смятам да коментирам персони, които не познавам или такива, които при всеки полъх на вятъра обръщат посоката си на движение! Те вероятно имат своите съображения да напуснат! Желая им времето да покаже, че изборът им е бил правилен! Техните места отдавана са заети от амбициозни хора, които работят здраво. Ние имаме нужда именно от такива и ще се постараем да не ги разочароваме! Като дългогодишен организационен секретар на партия ЛИДЕР, мога да кажа със сигурност, че структурите на ЛИДЕР, която представлявам и която е част от коалиция БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА, са налице и си сътрудничат успешно с хората на Бареков. Всичко останало е частен случай, а цитираните в публикацията думи са извадени от контекста, затова не смятам да се задълбочавам и да пиша субтитри на този и онзи, за да обяснявам какво в действителност е искал да каже! Да, предизборен дух и тук, както навсякъде в страната, няма! Сякаш не сме на прага на парламентарни избори, но това е напълно разбираемо, имайки предвид умората от лъжите и празните обещания на политиците, основно от партиите от статуквото, на които хората се наслушаха. И да, категоричен съм, че ГЕРБ, БСП и ДПС са длъжници на народа, както и че той заслужава нещо по-добро, нещо ново! Аз не съм тук, за да го подвеждам, а за да му предложа напълно нов подход, да му подам ръка, да бъда до него, да чуя проблемите му и да му бъда полезен с каквото мога! Не обещавам чудеса, не казвам гръмки думи, не сменям бои и партии, само и само да се добера до властта. Преди няколко месеца водех листата на ЛИДЕР тук, която представям и на тези избори в коалиция БЪЛГАРИЯ БЕЗ ЦЕНЗУРА.

Не смених областта, въпреки сложните й специфики! Обичам Смолян и искам да върна младите и способни хора на това разкошно място! Ще продължавам да работя за това! Според възможностите си, разбира се! Ако мога да направя много като народен представител от областта, ще го направя! Ще се боря за този регион и сърдечните му трудолюбиви жители! Ако не успея в тази битка, ще продължа да работя в тази посока и извън парламента, няма да се отказвам, защото добруването на Смолян е моя мисия! Желая успех на всичките си конкуренти! Сигурен, че и те като мен хвърлят усилия! Призовавам ги да продължават да работят, но честно, без да използват непозволени ходове и без да трупат дивиденти, окалвайки другите! Хората разбират когато става въпрос за фалш и клевети, затова и във времето политиката се превърна в обидна дума, а политикът в мръсник. За нас, хората, които сме се захванали с политика, това е загуба на ресурс и финанси, от които страдат най-вече хората, а те не го заслужват!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе