Севим Мусак: Само ДПС се интересува от младите хора и им дава шанс

Севим Мусак: Само ДПС се интересува от младите хора и им дава шанс

„Реших да стана част от голямото семейство на Движението за права и свободи (ДПС), защото това е партията, която се интересува от младите хора и им дава шанс да застават зад убежденията си“. Това заяви кандидатката на ДПС за член на Европейския парламент Севим Мусак, по време на срещите си в Смолянско.

„По официални данни ДПС има най-голямата младежка структура в страната. Нашата листа е най-младата и това по безспорен начин подкрепя твърдението ми, че това е партията, която отговаря на исканията на народа за даване път на младите в управлението. ДПС е работило и ще работи за развитието на малките населени места, тези, които са пренебрегвани от останалите партии. Тъжно е да виждаш обезлюдяващи се градове и села, в които времето сякаш е спряло, места в които не е инвестиран нито лев“, коментира още най- младия кандидат за евродепутат. „Аз считам, че България е красива не само със своите големи градове, но и със своите малки населени места, които са съхранили дълголетни традиции, обичаи, които имат своята уникална архитектура. Вярвам, че всеки заслужава да живее добре, там където е роден и израснал“, категорична е Мусак.

Тя изрази желанието си да работи за едно по-добро бъдеще, като заяви, че за нея е чест и привилегия да бъда част от такава разнообразна листа. „Често се срещам с предубедени хора, които ми казват, че партията ни, е партия на малцинствата, на тях им казвам да обърнат внимание на различните религии, етноси, поколения и професионалисти в различни области, които листата ни обединява“, добави Севим Мусак. Тя увери всички, че ДПС ще работи за тях, но за да стане тов,а се нуждаят от тяхната подкрепа на 25 май. „Ако искате Европа да дойде в България, а не нашите хора да напускат страната ни, гласувайте с № 29 на 25 май“, призова Севим Мусак.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Вирни се горе